Vissa minnen önskar jag att man kunde radera.

2012-08-16, 01:45:00 / Kategori: Shit happens when u party naked ;)

Nu på sista tiden har det hänt allt för mkt & jag har bara känt att jag lär lägga allting åt sidan ett tag, jag & joel har gjort slut tex & det är påriktigt den här gången och kmr föralltid att vara så! mkt stress bland vänner, har sytt mina fingrar efter turkiet resan som inte slutade så bra.. men jag ska försöka ta mig samman tills skolan börjar och börja blogga igen & få ihop allt på plats..
jag har ganska nyligen vart i turkiet igen & i helgen drar jag och Malin dit IGEN ytterligare, haha. kan bara säga att Turkiet är som mitt andra hem & jag trivs jätte bra där. det är så himla skönt att bara få komma bort ifrån allt ett tag och tänka över det man behöver i sitt tempo. 
och nu tänker ni väll säkert, wooah hon är värsta bortskämda ungen blabla när jag rest så mkt på så kort tid. men vi har faktiskt tagit sista minuten resor som bara går på nån liten tusenlapp!

Så det jag gjort dom senaste dagarna är att bara försökt mått bra, glömma gamla minnen som river upp sår, umgåtts med mina vänner & vart som vilken tonåring som helst. 

har alldeles för lätt att gräva ner problem djupt inom mig, men dom kmr alltid finnas där & skava.. 
KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

släng en söt kommentar!:

Kom ihåg mig?